نکات مهم اسباب کشی در بارداری

اسباب کشی در بارداری را می توان یکی از سخت ترین تجربه ها برای بانوان به حساب آورد. دوران بارداری برای هر خانمی بسیار حساس است و باید نکات مراقبتی زیادی را در آن رعایت کند. باید بدانید که استراحت، تغذیه مناسب و بلند نکردن وسایل سنگین در اسباب کشی از هر چیزی برای سلامت شما و فرزندتان مهم تر است. امروز می خواهیم مهم ترین نکاتی که در زمان اسباب کشی در دوران بارداری باید رعایت کنید را به شما بگوییم.

نکات اسباب کشی در بارداری

اسباب کشی یکی از سخت ترین کارها است، چون از بسته بندی تا چیدن وسایل در خانه جدید، باید کارهای زیادی را انجام داد. معمولا کارهای مربوط به جمع آوری، بسته بندی، بازکردن و چیدن وسایل بر عهده خانم ها است و به همین دلیل بسیار خسته می شوند. این خستگی و فشار کار زمانی به اوج خودش می رسد که خانم خانه باردار باشد.

اسباب کشی در بارداری کار بسیار طاقت فرسایی است و خانم خانواده باید توجه ویژه ای به سلامت خودش و فرزندش داشته باشد. اگر بخواهیم نکات اسباب کشی در دوران بارداری را بگوییم، می بایست آن را بر اساس مراحل مختلف جمع آوری و تقسیم بندی کنیم. در ادامه مهم‌ترین نکات اسباب کشی در زمان بارداری را از مرحله جمع آوری وسایل تا چیدمان آن ها را بیان می کنیم.

نکات مراقبتی پیش از جا به جایی منزل

کار اسباب کشی در بارداری از جمع کردن وسایل و بسته بندی آن ها شروع می شود. پیشنهاد می کنیم برای این که هم در زمان جا به جایی و هم بازکردن وسایل راحت باشید، بر روی کارتن ها برچسب بزنید. برچسب کارتن ها به شما کمک می کند تا هم بدانید هر کارتن کجا باید قرار داده شود و هم این که چیزی گم نشود.

نکته دیگری که در مورد اسباب کشی در دوران بارداری باید بدانید، آماده کردن یک چک لیست برای انجام کارهای تان است. احتمال دارد در روزهای نزدیک به اسباب کشی، حال مساعدی نداشته باشید و مواردی را فراموش کنید.

بنابراین، توصیه می کنیم 2 هفته آخر نزدیک به اسباب کشی تان را اختصاص دهید به نوشتن کارهایی که باید در روزهای پایانی انجام دهید. از جمله مواردی که پیش از جا به جایی خانه تان باید چک لیست شان را تهیه کنید، می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • جمع آوری مدارک پزشکی، کارت ملی، شناسنامه ها و گذاشتن آن ها در جای مناسب
  • تماس با شرکت های باربری و نوشتن لیست قیمت خدمات آن ها
  • کمک گرفتن از دوستان و خانواده
  • تخلیه انباری و دور ریختن وسایل به درد نخور
  • هماهنگی با شرکت های خدمات نظافتی برای تمیز کردن خانه قدیم و جدید

در صورتی که در ماه آخر بارداری هستید، باید پیش از اسباب کشی، وسایل و لباس های خودتان و نوزادتان را نیز در یک ساک جمع کنید. چراکه ممکن است پس از اثاث کشی و جا به جایی منزل تان فرصت کافی برای جمع کردن شان نداشته باشید.

نکات مراقبتی در زمان اسباب کشی

هنگامی که وسایل تان را به شکلی که گفتیم بسته بندی کردید، وقت آن است که کمی استراحت به خودتان بدهید! مهم ترین مرحله در اسباب کشی در بارداری، جا به جایی وسایل از خانه قدیمی به جدید است. تا جای ممکن هیچ وسیله ای را هر چند کوچک جا به جا نکنید و انرژی خود را برای چیدمان وسایل تان در خانه جدید نگه دارید.

 

تنها کاری که آزاد هستید در این مرحله انجام دهید، تذکر به پرسنل باربری برای حمل وسایل منزل تان است! در ادامه مهم ترین نکاتی که پس از انجام اسباب کشی باید بدانید را به شما می گوییم.

نکات مهم پس از اسباب کشی در بارداری

پیش از آن که به خانه جدیدتان اسباب کشی کنید، خدمات پزشکی آن محل را مورد بررسی قرار دهید. اگر مسافت خانه تان تا بیمارستان زیاد است، حتما با یک پزشک زنان در نزدیکی محل تان برای انجام کارهای زایمان تان هماهنگی کنید.

نکته بعدی که پس از جا به جایی به خانه جدیدتان باید رعایت کنید، انجام کارهای روتین دوران بارداری تان است. رعایت رژیم غذایی، مصرف مکمل ها و انجام حرکات ورزشی مناسبی که پزشک تان توصیه کرده، از جمله این موارد هستند.

مورد دیگری که به شما برای اسباب کشی در بارداری پیشنهاد می دهیم، انجام خرید سیسمونی بعد از جا به جایی به منزل جدید است. اگر در ماه آخر بارداری خود هستید، خرید سیسمونی بعد از اسباب کشی هزینه های شما را کاهش خواهد داد.

چراکه هر چقدر وسایل شما کمتر باشد، هزینه جا به جایی و حمل کمتری را پرداخت خواهید کرد. از طرفی کار خودتان برای باز کردن و چیدمان وسایل کمتر خواهد شد، بنابراین، اول اسباب کشی کنید و بعد به خرید سیسمونی بروید.

اسباب کشی در سه ماه اول بارداری

اگر در 3 ماه اول بارداری تان هستید، توصیه می کنیم حتی الامکان اسباب کشی را به تعویق بیندازید. 3 ماه اول بارداری رایج ترین زمان برای سقط جنین است، به همین دلیل باید بیشتر مراقب خودتان باشید. اسباب کشی در بارداری در 3 ماه اول باعث کمبود وزن نوزاد در هنگام تولد می شود و خطر زایمان زودرس را بیشتر می کند.

اسباب کشی در سه ماهه دوم بارداری

با این که 3 ماه دوم بارداری، کمتر خطر سقط جنین شما را تهدید می کند، با این حال باید مراقب نشستن و برخاستن خود باشید. شما اصلا نباید کارهایی که نیاز به خم شدن یا بلند کردن وسایل دارد را انجام دهید. اگر می خواهید وسیله کوچکی را بلند کنید، ابتدا 2 زانو بنشینید و صاف بلند شوید تا فشار کمتری به کمرتان وارد شود.

نکات مهم اسباب کشی در ماه آخر بارداری

حساس ترین وقت برای اسباب کشی در بارداری، زمانی است که در ماه های آخر دوران بارداری تان هستید. دشوار شدن راه رفتن و نشست و برخاست از مهم ترین مشکلاتی است که در روزهای پایانی بارداری تان دارید. پیش از آن که وسایل تان را به خانه جدید ببرید، با پزشک تان برای انجام کارهای زایمان هماهنگ کنید.

در صورتی که مسافت منزل شما تا مطب پزشک تان زیاد است، فورا نزدیک ترین پزشک زنان به محل زندگی خود را پیدا کنید. سعی کنید برای انجام اسباب کشی در بارداری تان، از کمک دیگران استفاده کنید و خودتان کمتر دست به وسایل بزنید.

جمع‌ بندی

در این مقاله از سایت بارسان 4818 در مورد اسباب کشی در بارداری صحبت کردیم. برای استفاده از خدمات بارسان 4818، کافی است با کارشناسان ما در مجموعه بارسان با شماره 4 رقمی 4818 تماس بگیرید. این مجموعه با بیش از 2 دهه تجربه در زمینه جا به جایی و حمل تخصصی وسایل سبک، بهترین گزینه برای اسباب کشی منزل تان است.

5/5 - (1 امتیاز)