جابجایی و حمل ماشین لباسشویی در اسباب کشی

حمل ماشین لباسشویی

یکی از سخت ترین مراحل اسباب کشی را می توان بسته بندی و حمل وسایل و لوازم خانگی سنگین دانست. حمل ماشین لباسشویی در اسباب کشی نمونه ای از آن است که به دلیل وزن سنگین و قیمت بالای آن، جزو چالش های مهم به هنگام جابه‌جایی به مکان دیگر شناخته می شود.

اگرچه این کار با دشواری زیادی روبروست اما غیرممکن نیست. به طور کلی برای جابه جایی هرکدام از لوازم خانگی لازم است سه مرحله مهم انجام گردد که ماشین لباس شویی نیز از این قاعده مستثنی نیست. این مراحل شامل بسته بندی اصولی و مناسب ماشین لباس شویی، حمل ایمن و مطمئن به مقصد و جای‌گذاری و نصب آن در مکان جدید می شود.

در این مطلب هر یک از مراحل حمل ماشین لباسشویی در اسباب کشی را با جزئیات بیشتری مورد بررسی قرار خواهیم داد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره بسته بندی وسایل برای اسباب کشی میتوانید مقاله بارسان 4818 را مطالعه کنید.

بسته بندی اصولی و مناسب ماشین لباس شویی

مرحله بسته بندی برای حمل ماشین لباسشویی در اسباب کشی از اهمیت بالایی برخوردار است و می تواند از مشکلات و آسیب هایی که در حین جابه‌جایی به آن وارد می شود جلوگیری کند. این مراحل به شرح زیر است.

1- شست و شوی ماشین لباس شویی

برای بسته بندی مناسب ماشین لباس شویی لازم است ابتدا آن را از هر لباسی خالی نموده و با آب و ترجیحاً بدون مواد شوینده یک چرخه شستشو با مدت زمان کم انجام دهید تا لوله ها و حفره های مخزن داخلی لباس شویی عاری از هرگونه آلودگی و مواد خارجی گردد. پس از آن مدتی درب لباسشویی را باز گذاشته و از خشک بودن آن قبل بسته بندی مطمئن شود.

2- تخلیه شیر آب لباس شویی و خاموش نمودن آن

پس از زدودن آلودگی ها باید به خالی کردن آب شیر تخلیه بپردازید؛ به نحوی که با باز کردن آن منتظر بمانید تا تمام آب موجود در ماشین لباس شویی تخلیه شود و پس از آن شیر را در خلاف جهت عقربه های ساعت ببندید. سپس ماشین لباس شویی را خاموش کرده و آن را از برق بکشید.

3- تخلیه شیلنگ لباس شویی

بسته به نوع و برند، لباس شویی شما ممکن است یک یا دو شیلنگ آب (برای آب سرد و گرم) دارا باشد. این شیلنگ(ها) باید پیش از بسته بندی از لباس شویی جدا شوند. برای انجام این کار می توانید از انبردست کمک بگیرید. این شیلنگ ها را در بسته بندی جداگانه ای نگه دارید تا به هنگام نصب دوباره استفاده کنید.

4- بستن پیچ های ترانسفر ماشین لباس شویی

در قسمت پشتی برخی از ماشین های لباس شویی تعدادی پیچ به نام پیچ حمل یا ترانسفر قرار گرفته که بستن آنها به هنگام جابه‌جایی به ایمنی بیشتر حمل کمک می کند.

5- بسته بندی ماشین لباس شویی

پس از رعایت تمام اقدامات لازم گفته شده در این مرحله به بسته بندی ماشین لباس شویی بپردازید؛ به نحوی که ابتدا برای جلوگیری از آسیب ها و ضربه های احتمالی حین جابه‌جایی لازم است ماشین لباس شویی را با پلاستیک های حباب دار یا اصطلاحاً ضربه گیر و فوم بسته بندی نمایید. همچنین اگر موارد گفته شده در دسترس نبود می توانید پتویی با ابعاد مناسب (به منظور پوشش همه جانبه ماشین لباس شویی) نیز جایگزین کنید. با طناب یا چسب، بسته بندی خود را محکم نمایید تا با اطمینان خاطر به جابه‌جایی آن بپردازید.

حمل ایمن و مطمئن ماشین لباس شویی به مقصد

حمل و جابه‌جایی ایمن مرحله مهم بعدی است که شامل بخش های مختلفی شامل مسیر خانه تا وسیله حمل و نقل و از آن به مکان جدید است. مهم ترین نکته در حمل ماشین لباسشویی در اسباب کشی آن است که از خواباندن بر روی سطح و حرکت دادن آن بپرهیزید. بهترین و ایمن ترین روش حمل ماشین لباس شویی حرکت به صورت ایستاده است.

هنگام قراردادن ماشین لباس شویی در وسیله حمل و نقل موردنظر توجه کافی به مکان قرارگیری و محکم بودن آن داشته باشید. این وسیله خانگی به علت سنگین بودن می تواند در صورت ضربه یا تکان شدید جا به جا شده و نه تنها موجب آسیب قطعات خود بلکه سایر وسایل موجود نیز گردد؛ پس با استفاده از تسمه یا طناب های محکم از پایداری و استحکام ماشین لباس شویی در هنگام باربری به مقصد اطمینان حاصل نمایید.

سایر نکات مهم در حمل ماشین لباس شویی

نکته مهم دیگری که باید به آن توجه کنید پرهیز از تکان های شدید و حمل با احتیاط آن به خصوص در نقاط شیب دار و راه پله هاست.

 تا حد ممکن عمل حمل و جابه‌جایی را به تنهایی انجام ندهید و حداقل از یک نفر از دوستان خود یا افراد مجرب کمک بگیرید. علاوه بر این، استفاده از لوازم کمکی همچون چرخ های باربر می تواند شما را در این عمل یاری کند.

جای گذاری و نصب ماشین لباس شویی در مکان جدید

پس از انتقال کامل ماشین لباس شویی به مکان جدید با رعایت نکات حمل و نقل و جای‌گذاری آن، حال نوبت آن است که این وسیله را دوباره به شکل قبلی نصب کرده تا بتوانید از آن استفاده کنید.

در این راستا، به آرامی طناب ها و پلاستیک های حباب دار (یا هر نوع ضربه گیری که استفاده نمودید) را باز کنید و پایه های لباس شویی را تراز نمایید.

 حال تمامی لوازمی را که به هنگام بسته بندی از ماشین لباس شویی جدا کردید به آن وصل کنید. به این منظور ابتدا پیچ های ترانسفر را باز و تنظیم نموده و سپس هرتعداد شیلنگ آب ورودی و تخلیه (بسته به نوع ماشین لباس شویی) را که قطع کردید، در جای مناسب آن با دقت نصب نمایید.

بعد از انجام مراحل گفته شده می توانید ماشین لباس شویی را به پریز برق زده و با خیال راحت استفاده نمایید.

حمل ماشین لباسشویی در اسباب کشی یکی از سخت ترین چالش هایی است که با آن روبرو خواهید بود. جابه‌جایی این وسیله خانگی به علت سنگین بودن و قیمت بالای آن از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. بدین منظور لازم است تا تمامی الزامات و اصول بسته بندی ایمن و حمل ماشین لباس شویی مورد توجه قرار گیرد تا از هرگونه آسیب احتمالی وارده به آن جلوگیری شود.

5/5 - (1 امتیاز)