نحوه حمل و جا به جایی آکواریوم

در این مقاله قصد داریم نحوه جا به جایی و حمل آکواریوم در زمان اسباب کشی و اتوبار را مورد بررسی قرار دهیم. اگر شما صاحب یک آکواریوم با ماهی های گوناگون و بعضا گران‌ قیمت هستید، حق دارید که نسبت به حمل و برخورد با آنها حساس باشید. در واقع یکی از معضلات و نگرانی افراد این است که چگونه این حیوانات خانگی را به مکان جدید منتقل کنند بدون اینکه آسیبی متوجه آنها باشد. به این منظور، چالش هایی که ارائه داده ایم را با دقت مطالعه کنید.

مراقبت و دقت در حمل آکواریوم جهت حفظ زیبایی و سلامت آبزی

حجم و وزن بالای آکواریوم، جا به جایی آن را با معضلات بسیاری مواجه کرده است. به طوری که وقتی پای صحبت از اسباب کشی به میان می آید، آکواریوم در صدر لیست وسایل سنگین و حساس قرار می گیرد. حساس بودن این پروسه به این دلیل است که شما فقط یک آکواریوم را جا به جا نمی‌کنید؛ بلکه با تمام ماهی ها، گیاهان و اکوسیستم یک آکواریوم سروکار دارید.

بنابراین؛ توصیه ما این است که حدالامکان این عملیات را به پرسنل باتجربه یک باربری بسپارید تا با خیالی راحت آن را در مقصد تحویل بگیرید. عناوین بعدی ما، مرحله به مرحله جا به جایی آکواریوم را شرح می‌ دهد که باربرهای آموزش‌ دیده با دقت و ظرافت بالا، به انجام این امور هنگام کار می‌پردازند.

اهمیت آماده سازی ماهی ها در حمل آکواریوم

اگر مسافت جا به جایی کوتاه است، شما روند چندان پیچیده ای در پیش ندارید. از آنجایی که ماهی ها حیوانات باهوشی هستند و نسبت به تغییرات اطراف خود حساس‌اند، بهتر است مقدار کمی از آب آکواریوم را نگه دارید و ماهی های کوچک را با همان آب درون کیسه های پلاستیکی حمل کنید. اما اگر مسافت دورتری در پیش دارید و‌ ماهی های درون آکواریوم، اندازه بزرگی دارند، مستلزم استفاده از سطل دارای جریان هوا و اکسیژن هستید. به طور میانگین وجود 2 الی 4 ماهی در هر سطل، تعداد خوبی خواهد بود.

حمل آکواریوم با دقت در جداسازی وسایل

در مرحله دوم، ابتدا گیاهان را جدا کرده و آنها را در سطل های حاوی آب آکواریوم جاساز کنید. اگر آکواریوم شما دارای سنگ و صخره‌ های مرجانی زنده است، آنها را هم در ظرفی بریزید که آب آکواریوم را دارا باشد. در این صورت از میکروارگانیسم های موجود در سنگ ها محافظت می شود.

لوازم جانبی همچون فیلتر، پمپ، چراغ و بخاری را با دقت جدا و سپس باقی آب موجود در آکواریوم را با استفاده از شلنگ سیفون تخلیه کنید. اگر آکواریوم شما بزرگ است، شاید بهتر باشد از پرسنل باربری کمک بگیرید تا با استفاده از کارتن های بزرگ و مخصوص، جا به جایی را با امنیت کامل انجام دهند.

ضدعفونی وسایل قبل از حمل آکواریوم

بعد از خروج ماهی‌ها از آکواریوم و جمع آوری وسایل، بسته بندی وسایل برای اسباب کشی، آکواریوم را با آب شیر پر کرده و در هر 20 لیتر آب، یک لیوان سرکه بیفزایید و اجازه دهید یک ساعت بماند. قسمت بیرونی آکواریوم را نیز می‌ توانید با محلول‌ های ضدعفونی کننده تمیز کنید.

شما می توانید به واسطه نایلون های حباب دار، جا به جایی آکواریوم های کوچک را انجام دهید. اما اگر آکواریوم بزرگ است، از شرکت اتوبار درخواست کمک کنید. همچنین گالن های حاوی ماهی باید با اصول مناسبی حمل شوند تا ماهیان دچار شوک نشوند. بدیهی است که پرسنل باربری تبحر زیادی نسبت به افراد معمولی در این حوزه دارند.

 

اقدامات لازم برای آماده سازی آکواریوم در مکان جدید

به محض ورود به مکان جدید، جایگاه تمیزی را انتخاب کرده و سیستم آکواریوم را راه بیاندازید. مطمئن شوید که موقعیت قرارگیری آکواریوم از لحاظ نزدیکی به پریز برق و حفاظت در برابر نور خورشید، مناسب است. اکنون شن و ماسه را به آرامی در کف آکواریوم جاساز کنید و قطعات را یک به یک در جای مناسب خود قرار دهید. سپس آکواریوم را تا نصفه با آبی که از مکان قبلی منتقل کرده اید، پر کنید.

حالا می‌ توانید ماهیان و گیاهان زنده را به آرامی درون آکواریوم قرار دهید. سپس چراغ‌ ها را روشن کنید تا ماهیان سریع تر با محیط جدید مانوس شوند. بعد از نصب درپوش بالایی آکواریوم، کار شما به پایان می‌رسد. شاید بهتر باشد تا چند روز بعد از جا به جایی، ماهیان را به‌ طور مرتب نظاره کنید تا علائم بیماری نداشته باشند. همچنین دقت کنید که تجهیزات آکواریوم به درستی کار می کنند یا نه.

نکاتی تکمیلی در خصوص حمل آکواریوم

رعایت هرآنچه که تا اینجای مقاله خواندید، می‌ تواند جا به جایی آکواریوم را با موفقیت به سرانجام برساند. در این راستا بد نیست اگر به موارد تکمیلی زیر نگاهی داشته باشید.

  • منبع آب مکانی که آکواریوم را به آنجا منتقل می‌ کنید، باید PH مناسبی داشته باشد.
  • فیلتر را 2 هفته قبل از اسباب کشی تمیز کنید.
  • مطمئن شوید که در نزدیکی آکواریوم پریز برق وجود دارد.
  • آب اکواریوم یک یا دو روز قبل از اسباب کشی باید تعویض شود.
  • 24 ساعت قبل از جا به جایی، از تغذیه رسانی به ماهی ها خودداری شود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره نحوه بسته بندی وسایل شکستنی، پیشنهاد میکنیم مقاله بارسان 4818 در این زمینه را مطالعه کنید.

حمل آکواریوم را به باربری بارسان 4818 بسپارید

جا به جایی آکواریوم یک پروسه پیچیده ای است که اغلب اوقات نیاز به برنامه ریزی استراتژیک و اجرای دقیقی دارد. برای اینکه حمل‌ و نقل ماهیان ظریف و بزرگ آکواریوم در بستر امنیت و راحتی انجام شود، منطقی است که از شرکت‌های باربری کمک بگیرید. در این راستا، مرکز تخصصی حمل بارسان 4818 با سرعت عمل بالا در رسیدگی به وضعیت جا به جایی محموله و سهولت انجام کار شما، از ساعت 8 صبح تا 19:30 به صورت تلفنی پاسخگوی شما هستند و مطابق با موقعیت شما در کلان‌ شهر تهران یا حومه این شهر، مناسب ترین سفارش حمل محموله را به شما اختصاص می دهند.

حمل آکواریوم از مکانی به مکان دیگر می‌ تواند شرایط استرس آوری را به شما تحمیل کند. نگرانی از صدمه‌ دیدن ماهی های حساس و آکواریوم های بزرگ، از دغدغه خانواده هایی است که به نگهداری چنین زینت هایی در منزل خود علاقه مند هستند. اما تا زمانی که شرکت‌ های اتوبار وجود دارند، نگرانی شما تا حد زیادی بی مورد است. شرکت باربری بارسان 4818 در تهران، مفتخر است که با تجربه عالی در زمینه حمل بار، نیروی خدماتی کاربلد و به کارگیری روش های مدرن، به شما تضمین می دهد که محموله تان را در صحت و سلامت منتقل کند.

به این مقاله رای دهید